Uncategorized

Vezi tv online pe mac

TVR 2 TVR 3 Romania TV B1 National 24 Plus Acasa Prima TV National TV Digi 24 Digi Sport 1 Digi Sport 2 Digi Sport 3 Digi Sport 4 Dolce Sport 1 Dolce Sport 2 Dolce Sport 3 Dolce Sport 4 Dolce Sport 5 Dolce Sport 6 Look Plus Eurosport 2 Sport Extreme Sport Digi Film Pro Cinema Acasa Gold AXN AXN White AXN Black AXN Spin HBO HBO 2 HBO 3 Cinemax Cinemax 2 Paramount Channel AMC FilmBox TV Comedy Central Minimax Jim Jam Disney Channel Disney Jr Cartoon Network Megamax Nickelodeon Boomerang Nick Jr National Geographic Discovery Discovery Turbo Xtra Discovery ID CBS Reality Digi Animal World History DOQ Animal Planet Fishing and Hunting Viasat Nature Viasat History Viasat Explore ID Xtra Digi World Discovery Science TLC TravelMix TV Paprika CNN Film Cafe MTV Hits Zu TV Atomic TV Music Channel Kiss TV Impact TV MTV Dance Hora TV U TV Favorit TV HV1 Classic MTV Rocks Virgin Music TeleMoldovaPlus Estrada TV Trinitas Speranta TV Credo TV Bucovina TV Nasul TV Bollywood TV.

Salut, Multumesc pentru nr de tlf, am trimis 3 mesaje pe whatsapp legat de ce te-am intrebat. Zero raspunsuri. O invitatienpe allyvplay daca mai are cineva,va rog trimiteti la adresa adrian. Care este adresa de email de la Support pentru alltvplay. Daca are cineva o invitatie pentru alltvplay va rog trimiteti la adresa dragospetcu gmail. Vadlive era cel mai bun si stabil din ce am avut pana acum. Eu deocamdata am cumparat de aici iptv-tv-romania-online. Apropo am facut vreo 3 invitati care mai vrea lasati adresa de mail aici. O seara buna la toata lumea. Am 10 invitatii de impartit, ca urmare a unei invitatii primite.

Cine doreste, mesaj cu email pe adresa adrian. COM Se pare ca vadlive s-a inchis. Un roman de pe ale meleaguri amodiox gmx. O intrebare? Esti glumet, politia romana sa controleze conturi de PayPal? Bre, da-ne acces la conturile astea ca au trimis unii 10 euroi la altul care piratata niste canale tv romanesti. Si apoi se duce Garcea la banca din care a tras PayPal banii sa zicem o banca din Suedia si zice: Bre, da-ne acces la contul asta bancar ca blah blah blah. Si banca executa de frica lui Garcea.

Si apoi Garcea emite o amenda de 50 lei pe numele cetateanului care traieste in Suedia. Si cetateanul trebuie sa se prezinte la trezoreria romana sa plateasca amenda. Ca daca nu, il ia Garcea si mama dracu. Si uite asa amendeaza cateva zeci de mii de oameni raspanditi de pe toata planeta. Si amenzile alea pe care nu le plateste nici dracu vor apare ca venituri in bugetul Romaniei pe anul viitor. Eu platesc un servicu, nu am de unde sa stiu sau sa controlez vadlive daca-si platesc licente. As vrea si eu o invitatie alltvplay! Vreau si eu o invitatie pe alltvplay.

Pentru cei care urmaresc fotbal, nu aveti cum sa pierdeti vreun meci, aveti toate canalele Being Sport in toate limbile. Momentan merge bine, fara intrerupere. Mai sunt la finalul listei si filmele momentului la calitate HD cu subtitrare. Schimbi canalele din telecomanda televizorul direct de pe butoanele channel next ca si cum ar fi prin cablu si in doua secunde se coneacteaza la urmatorul canal.

Peste o sapt. Singura problema este ca poate fi folosit pe un singur dispozitiv. Am epuizat, sper ca cei ce au primit sa dea mai departe, bafta! MAXDI si pe alltvplay. Dar mai caut in setari sa vad daca merge pe mai multe in acelasi timp. Eu vad la ei pe site ca la abonamentul de 10 euro e doar ptr un dispozitiv. Apropo sunt si HD la abonamentul asta? Abonamentul este valabil doar pentru un dispozitiv.

In momentul achizitionarii pachetului tv,va rugam sa specificati pe ce dispozitiv doriti activarea canalelor,si adresa Mac. Asigurati-va ca alegeti dispozitivul IPTV corect,deoarece dupa efectuarea platii nu o sa mai putem schimba dispozitivul. Dupa ce a cazut vadlive, apar saituri cu iptv romanesc ca ciupercile dupa ploaie. Vyzion pare clona la iptv-tv-romania-online. Am primit invitatie pe alltvplay multumesc Mihai. Nu ma convinge!!! Multumesc oricum ptr invitatie, o sa dau mai departe daca mai are nevoie cineva. Avem 8 invitatii.

Dar nu stim cine a primit deja si cine nu. Am primit email-uri cu intrebari despre Iptv. Eu am probat 2 zile si sunt foarte multumit. Foarte multe canale dupa cum va spuneam, HD care merg fara intrerupere. Pot sa va mai spun ca va da lista sa o puneti voi in ce aplicatie vreti fie pe tv fie in calculator sau pe telefon. Se poate proba gratis 24 de ore. Cei care doresc sa imi trimita un email si va dau persoana de contact. Si care e diferenta intre lista de 15 euro si cea de 10 euro de pe sait? Pe sait scrie ca 10 euro e fara hd dar tu ai zis ca ai dat 10 euro si ai in lista si hd-urile.

Sau ziceai doar de lista de test? Un singur device. Nimic nu serviciu va mai apropia. Daca poate cineva sa ma ajute as avea si eu nevoie de o inviatie alltvplay. Se mai poate o invitatie, te rog? Eu va spun din experienta mea cu alltvplay ca e o panarama merge doar un singur aparat si cer si destui euroi si nu e asa stabil e mult mai simplu de gasit un distribuitor bun de liste IPTV unde ai mii de canale in SD-HD si FHD. Eu din toate testele probate in jur de 5 testul de aici merge cel mai beton perfektromaniatv.

Pacat ca e doar pentru un singur aparat cu MAC. Au si EPG? Eu nu am reusit sa vad testul pentru ca am introdus adresa de email gresita si ei zic ca mi-au dat deja unul. Ma rog fomisti dupa bani cum se zice ca pot oricand sa ofere din nou din portal asta daca nu e vorba de re-seller. Oricum incep sa imi pierd rabdarea cautand ceva okay.

Din aia 10 plus provideri toti sunt re-selleri cu aceleasi 3 surse. Canale care merg cand merg si fara epg etc. Majoritatea au epg, dar nu ala conteaza, important e sa ai net bun sa te tina sa vezi un canal full hd Eu nu am probleme. Daca vrei pot sa vb eu sa ti se mai dea o proba. Buna seara, va rog… cine mai are o invitatie ptr. Buna ziua, va rog… cine mai are o invitatie ptr. As dori si eu o inviatie pt. Pai aici vorbim de iptv cu canale romanesti sa ne uitam romanii din strainatate la programe romanesti?

La iptv asta pe care l. Mai e si UK…. A, scuze, la asta te refereai. Pai vezi pe iptv-tv-romania-online. As dori si eu o invitatie pe alltvplay. Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o imvitatie pe alltvplay. O seara buna! Buna seara doresc si eu o invitatie pentru alltvplay Alinchisatysy yahoo. Cei care doresc sa ma anunte pe email gherilagarda05 yahoo. Va place? Merge bine? Pai cere un test si vezi cum merge. Alternative la vadlive sunt, citeste comentariile. Pana nu-i blocheaza politia. L-am platit pentru o luna, se blocheaza de-ti vine sa dai cu televizorul de pamint.

Nu ti-l recomand. Buna as dori si eu o invitatie daca ma poate ajuta la randul meu voi face la fell va multumesc tanasedaniel18 gmail. Please invite me to see Romanian tv channels on alltvplay: Am gasit si eu unu care are canale ro hd si chiar merge foarte bine email orizontv yahoo. Salutare, o sa adaug si eu 2 alternative, am folosit in trecut vadlive. Am intrat pe ultimul boboctv. Am vazut preturile si m. E cineva care plateste atat si ptr cateva posturi?

Dar alternativele alea sunt legale cel putin seenow , spre deosebire de restul care pirateaza…: La te referi cand zici seennow? Sunt toate canalele transmise in direct dar avand in vedere ca sunt transmise pe internet pot avea o intarziere de 20 de secunde fata de un canal transmis prin cablu sau antena satelit. Legal cred xa nu e niciun canal pe internet. Serviciul IPTV si filmele sunt complet legale. Am vazut ce e pe site.

Nu meciuri, nu canale importante. Poate fi legale dar prefer cele ilegale ptr ca sunt toate canalele si la o calitate excelenta. Daca ii prinde pe mine nu ma afecteaza, e treaba lor daca sunt legali sau nu. Uite toata lista de canale http: Nu cred ca se merita sa plateste ptr aceste canale. Astea daca te chinui putin le gasesti gratis pe internet, chiar mai multe! Grila de posturi TV disponibila din international: Daca mai aveti o invitatie pentru Alltvplay…multumesc anticipat! Imi trimiteti va rog si mie o invitatie pt alltvplay? Pot sa am si eu o invitatie pe alltvplay.

Scuze, dar aici se discuta despre IPTV. La TV prin sopcast stie toata lumea cum sa se uite, e o chestie foarte veche si rasuflata. S-au ridicat standardele vietii si nivelul de trai, lumea vrea acum calitate. Suntem dispusi sa dam un fleac de cativa euro ca sa vedem TV la calitate maxima. Iptv canale tv romanesti online, pe Facebook. Merge perfect si sunt foare profesionisti. Merge pe box si pe orice dispozitiv. Cere un test si incearca. Eu folosesc de cateva zile si sunt multumit.

Dupa foarte multe cautari m-am oprit la ei. As vrea si eu o invitatie va rog pe alltvplay. Va rog imi dati si mie o invitatie calut. As vrea sa incerc si eu alltvplay. O invitatie, va rog? As dori o invitate pe alltvplay. As dori si eu o invitatie pentru alltvplay la adresa de email dacianpatru17 gmail. As dori si eu o invitatie la alltvplay la adresa nejo11 hotmail. Va rog mult sa imi trimiteti si mie o invitatie vasileantenaplay gmail. Va rog mult sa imi trimiteti si mie o invitatie bogdan yahoo.

As dori si eu o invitatie daca se poate va rog. Va rog sa imi trimiteti si mie o invitatie pentru alltvplay ,daca se poate, la mandavlad1 gmail. Buna seara. Daca mai are cineva o invitatie pentru alltvplay. Va multumesc anticipat! O seara faina! Acum pot sa va dau lista IPTV ptr proba 24h pentru cei interesati trimite-ti un mesaj pe https: Restul tarilor sunt: Deci, am primit si eu invitatie pe AllTvPlay — multumesc.

M-am dus sa ma inscriu. Prima pagina e o forma in care cere toate informatiile despre mine: In fine, am pus informatiile, si pe urma ajung la un Login, pun emailul si parola aleasa, si nimic, tot acolo sunt. Oare asa trebuie sa fie? Ma intereseaza un asemenea serviciu in special pentru posturile TV romanesti, mai ales cele de sport , dar sa imi mearga inclusiv pe teritoriul Romaniei.

Ce imi recomandati? Salut, Sunt in Canada si nu mai prind nici jn post romanesc prin iptv, sopcast, android. Functioneaza numai posturile http tip livetv. Cand zici iptv te referi la listele gratis de pe net? Daca da.. Daca plateste o lista iptv atunci iti va merge. Se poate o invotatie pt alltvplay? Se poate o invitati pt alltvplay didivulcan22 yahoo.

Am televizor sony bravia si am instalat aplicatia si pe tv direct deci nu imi trebuie tv box daca nu vreau tv box. Email ptr cine doreste gherilagarda05 yahoo. Nu ma intereseaza mii de canale ci timeshift. Zi-mi un provider de IPTV care ofera timeshift pe toate canalele romanesti pt cel putin zile. Ce imi recomandati ca majoritate nu merg in Romania? Mereu aceiasi intrebare. Voi nu cititi comentariile? Iptv merge oriunde in lume pe smart tv pe pv pe mobil. Canale din toata lumea. Romanesti toate din care vreo 30 full hd. Preturi de la 10 la 15 euro pe luna. Salutare, as dori si eu o invitatie?

Please invite me to see Romanian TV channels on Alltvplay: O invitatie daca mai aveti pentru Alltvplay va rog,sa vedem in diaspora: Nu recomand Alltvplay sint fostul Spicetv,eu am iptv-tv-romania-online. Sunt tot un provider de tv,iptv care transmit posturi romanesti si internationale. Eu am probat varianta free si voiam sa stiu daca dispun de suficiente posturi tv din Romania. Daca cumpar astazi sau maine,revin cu un comm. Azi am comandat o lista iptv de pe un site si sunt dispus sa o impart cu 15 persoane as accepta mai multi dar mi-e frica sa nu se blocheze. Singura mea dorinta este ca fiecare persoana sa imi plateasca cate 1 euro.

Vali, luna trecuta am impartit lista cu 8 persoane si nu am avut probleme.

Cum urmarim canale romanesti oriunde in lume

Acum am 6 persoane pe lista mea merge perfect si daca ajung la 15 si nu va mai merge sunt dispus sa returnez banii. Va rog mult de tot o invitatie la alltvplay titisor25 gmail. As dori si eu o invitatie pentru alltvplay la adresa: Va rog mult o invitatie pe alltvplay la adresa: Va rog, as dori si eu o invitatie pe All TV Play. Salutare, aveti si pentru mine o invitatie pe all tv play?

Salut aceasta comunitate. Am si eu o rugaminte: Detalii pe marian.


  1. what do you mean by mac.
  2. Cool Tv International. Tv Online Romania. Cooltvi.
  3. TV online: află cum vizionezi posturi TV online, gratuit!
  4. pages mac curriculum vitae template;

Bun as dori si eu o invitatie pe allttvplay frinc. Ziua buna! Va rog si eu o invitatie pe all tv play? Am descoperit acum 2 zile un site foarte frumos.. Momentan am pachetul basic site-ul e tvflix. Ce programe romanesti se pot vizualiza? Sa vad ce daca raspuns primesc. Sper doar sa nu fi facut un abonament din care sa nu pot sa ies: Salut Georgi!

Ai si o lista cu canale,sa putem vedea ce ofera aceasta platforma. Te rog daca poti sa postezi o lista aici sau sa faci o captura la aceasta lista. Merci anticipat! TVFlix este o mare teapa. Eu urmaresc pe http: Pot vedea si pe telefon cand nu sunt acasa pt ca au o aplicatie dar si pe iphone sotiei.

Merge impecabil si nu are opriri. Ma poate ajuta cineva? Buna ziua… doresc si eu sa situ cum pot sa vizionez canale rominesti din America. Daca sar putea sa vad si pe telefon ar fi perfect. Buna ,Octavian , poti incerca cu un email la baietii de pe iptvfullromania. Eu am rezolvat o …. Legat de tvflix,eu nu am avut probleme de comunicare cu ei. La tvflix imi apare error loading media cand incerc sa incarc vreun canal pe IOS. E vreo smecherie sa ruleze canalele? Mentionez ca nu am probleme cu netul,folosind si alte site-urii dedicate IPTV si Alltvplay si acestea nu au probleme de blocare.

Ori trebuie optimizata mai bn platforma lor atat pe PC cat si pe alte dispozitive pentru traficul consumat.


  • crear carpeta en barra lateral mac.
  • Screenshots.
  • forgot admin user password mac?
  • Multumesc anticipat celor ce raspund. Se mai confrunta cineva cu aceeasi problema? Va multumesc. Salut Dragos! Da,mi s-a intamplat si mie acea eroare. Se pare ca mai au mult de lucru la platforma,desi ei spun ca se misca bine. Din pacate au probleme chiar la optimizarea traficului,iar posturile nu sunt inca stabile,se intrerup mult prea des.

    Asta este una dintre concluziile mele. Sper sa remedieze aceste probleme cat mai curand,caci astfel vor pierde clienti in favoarea Alltvplay. Deja ma deranjeaza ca am platit o luna si platforma da erori dese si nu este stabila. Sper sa vada cineva de la ei discutiile noastre si sa remedieze aceste probleme. Best app a fost VadLive. Nu avem cum sa va ajutam in cazul in care postati comentarii aici pentru ca nu putem sa va verificam in niciun fel daca ne sunteti abonati si care este contul cu probleme si astfel sa sesizam problema si sa ajutam la solutionarea ei.

    Va rugam sa ne trimiteti e-mail pe adresa oficiala de pe site si astfel o sa va ajutam, chiar intrand cu Team Viewer in PC-ul dvs dupa cum am mai facut-o deja cu anumiti abonati.

    Cum să urmărești programe TV gratuit cu SMART TV-ul și IPTV?

    Am avut anumite probleme dupa mutarea pe un server nou, insa toate lucrurile s-au rezolvat, iar pe e-mailul oficial nu avem niciun fel de reclamatie privind acest lucru, doar cuvinte de lauda.. Buna Alin pentru ajutor , te rog sa ma contactezi pe email miereuk gmail. La Multi Ani ! Ma poate ajuta careva cu vreo INFO? Buna ziua, as dori si eu o invitatie pentru Alltvplay pe corinatro gmail. Va multumesc mult. Eu vizionez TVFlix de pe un smart tv Samsung si imi merge foarte bine. Se mai intrerupe rar o data cateva secunde apoi isi revine.

    Am 4 televizoare in casa si nu inteleg de ce sa platesc 4 abonamente. Remus , te rog frumos , lasa ne si noua adresa providerului de iptv , de care spui , ca esti multumit , eu ma voi multumi cu serviciul doar cu un singur device: Salut , Remus si Salut , tuturor. Pentru cei interesati: Un An nou , cu multe impliniri , va dorim tuturor!!! Buna ziua, as dori si eu o invitatie pentru Alltvplay pe rodicatuvene gmail.

    Multumesc mult lui Remus , pentru adresa baietilor de la iptvfullromania. Dupa aproape 2 saptamani de folosire … ma declar , foarte multumit. Multumesc , Remus , inca o data. Buna ziua, as dori si eu o invitatie pentru Alltvplay pe georgevip gmail. As vrea si eu una: Va merg canalele de pe platforma tvflix. Sau stie cineva,isi mai revine tvflix. Ca nu mai raspund la email si sunt pe Maintenace Mode de cateva zile. Multumesc anticipat! NU nu merg ,am platit eu si mi-am luat teapa ,nu raspund nici la email nici la mesaje asa ca nu va lasati pacaliti ca mine.

    Asa ar fi profesional. Dar am observat ca iau stream-urile de la allplay. Salut Razvan! Allplay si firmele de Iptv au un mare dezavantaj,nu te lasa sa te uiti pe mai multe dispozitive simultan. Ei iau sursele ma refer la cei cu Iptv-ul si le retransmit,iar multe dintre ele nici macar nu fac o mica reducere pentru plata celui de al doilea dispozitiv. In fine,ma asteptam sa fie altceva cu tvflix.

    Daca mai este posibil, as vrea si eu o invitatie pentru allplay. Buna ziua, as dori si eu o invitatie pentru Alltvplay pe aurele gmail. Va multumesc frumos. Daca mai aveti invitatii, doresc si eu una: Merge la cineva platfroma alltvplay. Mie de ieri de la amiaza imi da eroare pe orice post incerc sa vizionez,dar ei nu raspund la E-Mail. Salut, cine ma poate sfatui, va rog, care e cea mai buna metoda sa vad posturi de tv romanesti in SUA?

    Am avut vadlive si tare bine a fost. E iptv or care? Multumesc mult. As dori si eu o invitatie daca se poate. Multumesc frumos. Salutare, va rog as dori si eu o invitatie. Multumesc anticipat dufpanaite gmail. Salut, cea mai buna si sigura platforma de a viziona programe romanesti testata in ultimele 2 luni este dupa parerea mea AllTvPlay. Functioneaza foarte bine , fara intreruperi. As dori si eu o invitatie la tronaru.

    As dori si eu o invitatie pentru Alltvplay. Doresc o invitatie alltvplay va rog, la gabrielaschitea yahoo. Si eu as fi interesat, boporacr yahoo. E greu de satisfacut parintii cand nu sunt in Ro si n-au tv in romana. Si eu as fi interesat ion. Stati linistiti….. O spui de parca au revenit cei de la vadlive! Tvflix, a avut o groaza de probleme, si vad ca dupa ce am incercat trailul de 24 de ore, nu au invatat prea mult din trecut.

    Interfata la webtv e aiurea! Scrolezi de iti sar capacele dupa un post. Cu taburi era mult mai simplu de utilizat. Nu pot uita ca am platit o luna degeaba, si nu numai eu. Mai au mult de invatat si remediat problemele tehnice pe care le au. Daca vor invata vreodata…. Nu stiu ce experiente ai tu insa un prieten mi-a spus astazi ca au facut update si si-a luat abonament si ii merge super asa ca m-am riscat si eu si am luat un standard si pot sa zic ca imi place cum arata si merge chiar bine..

    Salutare, cineva binevoitor sa faca o invitatie pe alltvplay, multumesc anticipat. Total de acord cu tine Dani,trebuie sa umble la optimizare si interfata. Problema grava persista,optimizarea si consumul de trafic este enorm,in comparatie cu alte platforme,gen vadlive.

    Sper sa tina cont de aceste detalii si de comunicarea asta cu noi,caci tot deficitari au ramas. Succesuri,ca sa zic asa!!! Daca mai are cineva invitatii la alltvplay, raman recunoscator. Cu un multumesc, la robinnet gmail. Numai bine. Eu m-am mutat de la alltvplay la TVFlix pt ca au support mai bun plus ca ofera filme si seriale.. Ii recomand momentan! Nu am mai intrat de vreo 2 saptamani pe pagina mea de la TvFlix, si am vazut ca WebTv a disparut, la tine este activ playerul WebTv?

    Le-am trimis mail in weekend legat de acest aspect si…. Parte din raspuns pe site: Raspuns pe site: Toate acestea sunt incluse in abonamentele deja mentionate pe site si nu trebuie sa platiti nimic in plus. Ne puteti contacta pe adresa billing tvflix. Asa ca, sa nu faceti greseala mea de a va abona la TVFlix. Posturile merg 1 zi si 7 zile nu. Indiferent ce postaci de la TxFlix sunt pe aici si spun cat de minunat este acest site — Nu va lasati pacaliti. Ma poate ajuta cineva cu o invitatie la alltvplay la danatmk yahoo. Multumesc anticipat.

    Buna ziua, as dori si eu o invitatie pentru Alltvplay pe alexegabriel yahoo. Buna ,am platit o luna pt canale hd pe alltvplay prin transfer bancar de vreo 5 zile dar inca nu pot urmari decat 2 canale free tvr stie cineva ce se poate face in cazul asta …. Eu am prieteni care mi-au zis ca tvflix furau streamurile de la alltv dar dupa ce si-au securizat astia reteaua au ramas in aer, dupa care au continuat sa fure streamurile de la unu si de la altu….

    Se pare ca exista un bug la softul de streaming sau o eroare de setare! Am cont la alltv de anu trecut din noiemvrie si n-am probleme cu ei. Adrian deschide ticket de ala pe site pt ca la mailuri nici mie nu mi-au raspuns prea repede. Mai nou au si HD de cateva luni dar inca nu cumpar pachetul pana nu il lanseaza ei oficial. Am vorvit cu o fata de la ei Cristina Manea si mi-a zis ca o sa-si lanseze si ei pachetul hd luna asta pana la sfarsit! Daca sunteti baieti destepti mai bine nu mai faceti atata reclama la site ca poate ramanem si fara el! Ma poate ajuta cineva cu o invitatie … dannyopr yahoo.

    Salutare, a incercat cineva pe cei de la Folclor TV? Sunt seriosi? Buna seara, va rog, imi trimite si mie cineva o invitatie pe adresa oneluta gmail. Pentru canale tv romanesti scrieti la adresa asta de mail: Peste canale tv erge numai pe android cu abonament 15dolar pe luna. Doresc o invitatie alltvplay va rog, la darkfly13f yahoo. Buna seara, daca se poate, as aprecia si eu o invitatie pentru alltvplay. Un alt aspect pozitiv e lista de canale, fiecare canal e doar o singura data nu in versiuni nu trebuie sa utilizezi canale favorite.

    Sper ca am fost de folos. Salut , eu folosesc serviciul de la o echipa de tehnicieni foarte buni. De vreo 2 ani si ceva … cu doar 9 euro pe luna. Sunt foarte multumit. Comunicare excelenta. Probleme tehnice , foarte rar … daca se intampla o data sau de doua ori pe an sa cada emisia pentru scurt timp dar rezolva rapid problema. Comunic cu ei si sunt multumit. Pentru cei interesati , cautati pe google iptvfullromania com. Your email address will not be published. Notify me of follow-up comments by email.

    Notify me of new posts by email. This site uses Akismet to reduce spam.

    Cum urmărești programe TV gratuit cu SMART TV-ul prin tehnologia IPTV?

    Learn how your comment data is processed. Facebook Twitter Email WhatsApp. Emilian Oboroceanu 14 October at 9: Johnny 17 February at 4: Poti dezvolta mai mult? Ce e Kodi, cum, unde, cate anale, cost……. Sunt limitari pentru diverse content-uri cum ar fi transmisiile sportive? Alexandru Ionut 14 October at Cristi 19 October at 8: Alexandru Ionut 19 October at Cristi 20 October at 9: Alexandru Ionut 20 October at 9: Cristi 22 October at 9: Alexandru Ionut 23 October at 6: Intr-adevar, si la mine ramane logat acum.

    Nu cred ca are legatura cu contul Google. Florin 9 January at Dumitru 19 November at 1: Silviu Mihai 4 December at 8: Nu se poate plati pur si simplu fra paypal? Alexandru Ionut 4 December at Maryc3l 15 December at Alexandru Ionut 17 December at 7: Maryc3l 17 December at 7: Alexandru Ionut 17 December at 8: Marius 10 January at Alexandru Ionut 10 January at Acum 10 secunde am accesat site-ul de doua ori si exista..

    Bogdan 11 January at 9: Alexandru Ionut 11 January at Alexandru Ionut 11 January at 7: Dragos 11 January at 6: Alexandru Ionut 11 January at 6: Dragos 12 January at Am cumparat si eu un abonament de o luna sa vad cum merge. O zi buna! Alexandru Ionut 12 January at 9: Felician 7 February at 3: Dragos 7 February at MAX 15 February at Dragos 8 February at Gabriel 14 June at 8: Salut te rog frumos poti sami spui si mie cum instalez Vadlive pe sticul dela amazon.

    Ms pt link…pe amazon spania nu apare, probabil nu il au, o sa vad pe unde il pot gasi. Max 28 February at 2: Valy 17 February at 7: Deci sa inteleg ca merge sa schimbi canalele din telecomanda cu amazon fire? Se vede HD? MAX 13 February at 8: MAX 17 February at 1: Tony 28 February at 1: Adrian 24 March at 2: VALY 24 March at 8: Alexandru Ionut 29 March at 7: Rares 12 April at 6: Buna ma ajuta si pe mine cineva cu un print screen cu grila de programe? Alexandru Ionut 12 April at 7: Elena 26 June at 6: Andrei 28 April at 6: Adrian 9 June at Dan 10 June at Max 10 June at 8: Edward 19 July at Poate fi vizualizat in webbrowser, Android, Roku si Dune.

    Alexandru Ionut 21 July at Edward 21 July at 4: Hunter23 1 October at 2: Octavian 22 August at 6: Nu contest chestia asta de nicio culoare. Liste iptv https: Cine ma poate ajuta cu o indrumare. Am reusit sa fac player care-mi citeste cam toate formatele stream pt live…problma e ca ce gasesc online deja is expirate, si care merg nu au importanta. Am scotocit pe internet, si am gasit servicii IPTV dar cer mac, deci is per device, nu cred ca as putea sa le fac sa ruleze pe web in player, sau poate gresesc.

    Care se pricepe cu o indrumare setare etc. MS Anticipat. Am instalat platit app de la siptv si lista ro nu merge,imi da cannot connect Lista de la ei de proba merge,posturi ru,dar ce am luat ro de la dailyiptvlist nu merge. Am incercat sa caut aplicatia in Store dar nu gaseste nimic. Se poate instala si cum anume? Sau este alta aplicatie pentru a urmarii programele romanesti? Momentan locuiesc in Germania, nu stiu daca e relevant. Multumesc frumos. Madalina,aceeasi situatie in Belgia,am rezolvat sa schimb tara sa pot instala aplicatia deci nu iti face probleme,insa problema e lipsa unei surse de a gasi o lista cu canale functionala;ma confrunt cu aceasta problema.

    A trebuit sa duc tableta intr un service autorizat. Nu recomand aceasta aplicatie. Merge foarte bine, canalele se incarca instant. Pe cand un buton de cast? Eu il foloseam inainte, mergea bine. Am incercat mai multe liste iptv gratis de pe net dar se cam opresc sau multe canale cu timpul nu mai merg. Lista o pot folosi si pe PC si pe telefon. Nu se opreste!!! Precizez ca am net de MB. Puteti cere 24 de ore de proba sa vedeti cum merge.

    Salut maxdj, interesanta lista … te rog sa ne dai un contact poate suntem si noi intaresati sa o cumparam …. Interesant … vedeti si aici , canale RO prin internet: Buna Maxdj cum se cheama serviciul ca nu ai precizat si eu am folisit vadlive un timp si caut alta solutie. Super treaba. Multumesc celor care au facut aceasta recomandare. Foarte seriosi cei din echipa lor. Apas pe IPTV si apare o fereastra in care ar trebui sa arate lista de canale.

    Mai jos in linie apar 3 butoane: Apas pe manual se deschide o alta fereastra cu 2 rindur. Pe primul rind nume canal si imi permite sa scriu ceva pe al doilea rind scrie URL canal si iarasi permite scriere. Spuneti -mi va rog frumos ce trebui sa scriu in dreptul fiecarui rind sa por receptiona un program liber IPTV. Salut, sunt nou printre voi ,foarte interesant ce am gasit -liste -programe …etc. Cum dau refresh la filme subtitrate din grila de programe smart iptv? Am aceleasi filme…si nu se actualizeaza cu cele care apar noi.

    Depinde cum folosesti lista. Daca o ai downloadata in pc de ex. Trebuie downloadata iar. Daca o folosesti pe app smart iptv, atunci cand o incarci pe site. O am pe tv in aplicatia smart iptv. Am vazut cam de filme din Nu vreau sa raman cu asta 3 ani de ex. As aprecia foarte mult daca ma poate ajuta careva cu o informatie. Pt samsung poti instala aplicatia OttPlayer. Care este gratuita.

    Iti faci un cont acolo pe internet. Si poti incarca lista in tv direct de pe laptop. E foarte usor asa. TV din google store…merge excelent dar va trebuie o lista functionala pusa pe pastebin. Alte variante de aplicatii care merg ok si merita incercate dar nu pentru posturi romanesti sunt Mobdor, Cornflix. In regula, am sa incerc diseara! O zi frumoasa tuturor. Buna sunt in italia si am un tv smart lg cu iptv descarcat. Cum sa fac fost de o lista di canale romanesti. Care imi trm un link sau o lista Multumesc. Buna numele meu este Laura …de aproape 2 saptamani nu mai merge imaginea la canalele romanesti…oare cum am putea face sa mearga?

    Familia mea foloseste serviciile celor de la iptvfullromania de vreo 8 luni. Nu inteleg rautatile unora … Suntem foarte multumiti. Nu mai cereti probe daca nu va aratati suficient de interesati. Tipul e interesat doar de cei care vor neaparat sa cumpere. In goana dupa bani refuza sa activeze testul de 24 ore daca miroase ca nu veti cumpara. Mie mi s-a intamplat. Poate cineva sa comunice aici un playlist actualizat care functioneaza, free cu posturi romanesti? M-ar interesa Telekom Sport in special. Atentie mare , pe ce site uri dubioase va puneti datele personale ….

    Inainte de a face comentari si a dezinforma asigurate ca informatia pe care o dai utilizatorului este si credibila. Si daca nu ai incredere ce cauti pe aici??? Buna…am facut testul si a mers bine, in schimb am facut pentru o luna si nu Mai merge imaginea, imi arata ca merg canalele dar fara imagine connect failed…. Multumim celor care l au recomandat. Domnule , daca sunteti Domn , dar nu prea cred , Alexandru Demian , nu mai tratati oamenii , ca fiind prostanacii dumneavoastra.

    Ma alatur, colegilor de pe acest blog si semnalez altor persoane: Sfatul meu: Toate serviciile sunt ilegale. Salut , folosesc ssiptv si am o lista cu multe canale care functioneaza din pacate doar cate de secunde apoi se opreste pt. M-ar ajuta un raspuns,multumesc. Lista nu mai e activa probabil…. Canalele pica de la o zi la alta si trebuie sa cauti permanent o lista noua functionala. A,si inca ceva importan, ottplayer citeste si fisierele cu ts. Voi afisa pt compatriotii mei posturile romanesti in format ,,Ts ,, dar inainte va voi explica cum sa le introduceti intr-un fisier m3u.

    Am reusit sa vad cateva posturi, prin Perfect Player, utilizand o lista in care linkurile au extensia. Am incercat si OttPlayer, dar nu ma pot loga in aplicatia instalata pe TV, imi da mereu eroare la logare…mentionez ca pe site ul lor sunt logat, si in aplicatie fol aceleasi date de logare. Am mai creat un alt cont, acelasi rezultat, am reinstalat aplicatia…mereu eroarea. Imi poti recomanda un alt player? Grila 1 username Grila 2 email Grila 3 password Grila 4 re-password. Username este doar pt profilul tau din site-ul ott!

    Exact asta fac…email si pass cu care ma loghez pe site, folosesc si in aplicatie, scrise corect, incercate de o gramada de ori… gandeste cateva minute pe urma imi afiseaza mesaj de eroare… Tv-ul este un Sony Android nou… mai am putin si clachez si fac abonament prin cablu… am vrut sa incerc alternativa asta… O sa incerc sa le dau si celor de la OTT un email, poate au mai intalnit. Alta alternativa de player imi poti recomanda?

    Sau se pot modifica linkurile din lista din. Pt aceasta aplicatie vei plati doar o singura data aproximativ 6 euro. Adi mutumesc pentru efortul depus dar spuneai ca lista e activa un an,eu vad ca nu merge nici un program din lista in nici un device posibil,pc,android,tv ott ….. Dragi prieteni ,ca sa inteleaga toata lumea ,nu sunt un furnizor tip IPTV….. Din fericire pt altii sau din nefericire pt furnizorii de televiziune,pirateria exista si va exista mereu,de aceea, acest razboi mereu va exista ,iar din pacate forte multi profita de acest fenomen si incearca sa-si faca propria afacere ilegala la care foarte multi romani asista.

    Bineinteles,ca Roman la randul meu as fi fericit sa urmaresc posture Romanesti in afara granitei,dar inainte de a ne lacomi ,ar trebui sa ne gandim si sa ne documentam,mai ales daca vrem sa platim pt in serviciu. Eu sincer eu cred doar in contracte scrise unde sunt clauze,pt abele parti. Sunt forte multi furnizori Iptv care nu tolereaza plata lunara ci doar trimestriala sau anuala. Digi Sport 2 http: Digi Sport 3 http: Am promis ca voi face public lista m3u ROMANIA care are durata de expirare in Va spun sincer ca nu am vrut sa o fac publica pt ca cu cati sunt mai multi pe server,cu atat merge mai rau,ba chiar daca e full iti poate da da cannon connect.

    Multumesc Adi pentru bunavointa si efortul depus. Dar din pacate peste trei sferturi din canale deja nu mai functioneaza. Salut George , pro tv , pro cinema, tvr2 ,dolcesport …aceste canale nu functioneaza de la bun inceput , dar in rest toate celalalte functioneaza!!!! Pachetul dolce sport il gasesti putin mai sus? Lista Romania m3u in software-ul meu iptv tools-finder imi cifreaza o durata de exp Locuri totale Locuri libere Calitate buna Daca lista nu vai mai functiona—nu va fi vina mea.

    Dolce Sport 1 HD http: Dolce Sport 2 HD http: Digi Sport 1 http: Digi Sport 4 http: Digi World RO http: Digi World http: Digi Film http: Digi Life http: Digi 24 Craiova http: Eurosport http: Eurosport 2 http: Antena 1 http: Antena Stars http: Viasat Nature http: Viasat History http: Film Cafe http: Acasa TV http: Acasa Gold http: AXN White http: AXN Romania http: AXN Black http: Cinemax http: Cinemax 2 http: HBO 1 http: HBO 2 http: HBO 3 http: TNT http: Paramount Channel http: Discovery HD http: National Geographic http: History HD http: National TV http: Nickelodeon http: Disney Junior http: Megamax http: Etno TV http: TV http: Prima http: B1 http: ProTV http: Pro Cinema http: Kanal D http: TVR http: TVR 1 http: TVR 2 http: TVR 3 http: Digi 24 http: U TV http: TV Asta http: Music Channe hu http: Mooz HD http: TeleMoldovaPlus http: Realtaea TV http: TeleM Iasi http: Travel Mix http: LTC http: Salutare Adi, Am reusit sa ma ma loghez in OttPlayer, problema rezolvata de ei… Am testat ultimele liste adaugate de tine si cel putin la mine nu merg.

    App merge, am o lista din nov care inca are cateva posturi ce functioneaza nu sunt ts-uri. Am vazut mai sus ca spuneai ca OttPlayer suporta si. Si eu sunt interesat de un alt feedback legat de ultima lista. Salut Tavi, problema cu listele astea ca sunt limitate,adica locurile. Multumim Adi, Din pacate nici la mine nu merge… Eu inca banuiesc ca problema ar fi extensia ts, pana la proba contrarie? UTF8, Unicode… sau nu conteaza? O zi buna si multumim din nou pentru eforturi. Antena1 http: AntenaStars http: Cinemax2 http: AnimalWorld http: Digi24 http: DigiFilm http: DigiLife http: DigiWorld http: DisneyJunior http: Eurosport2 http: Happy http: Hbo2 http: Hbo3 http: History http: KanalD http: Kiss http: Look http: Minimax http: NatGeographic http: NatGeoWild http: National http: Realitatea http: Romania http: Taraf http: TVR1 http: TVR2 http: Testata la ora Ai cumva un link.

    Lista mea care functioneaza, nu sunt de cea mai buna calitate,dar merg: Ce variante de liste platite sunt? Liste din acestea , care se intrerup , sunt , cu miile pe internet. Lista postata de tavi chiar o folosesc de mai bine de un an ,pentru a o folosi pe tv te sfatuiesc sa iti iei un tv box 2 mil si nu o sati para rau. Am testat ultima lista de la Adi programele merg dar se blocheaza toate dupa sec. Testat si cu ott player si cu vlc.

    Daca ai noroc gasesti cate o lista care are o durata mai lunga ,de la sau poate un an! Daca ai o lista de durata lunga si iti merge bine e pt faptul ca multi sau plictisit de ea si sa cam golit! Pt ca atunci cand gasesti o lista de durata lunga ,multi se folosesc de ea , iar daca sunt multi calitatea scade ,iar daca ai putina rabdare pana multi se plictisec de ea sau gasesc ceva mai bun , atunci conexiune de lini creste!!!!

    Daca ai putina cunostinta pc ,si cate un software bun , poti face minuni pt a vedea ceva gratuit. Eu sincer am avut o lista de durata f lunga si am si folosita aprox 6 luni , iar dupa ce l-am pus sa dus de rapa!!!!!!! HBO Romania http: Excelent site. Pe mine ma intereseaza doar posturile TV cu filme: Data are cineva link-uri functionale pentru aceste canale va sunt recunoscator.

    Avem aplicatia de cateva zile. Am instalat-o prima data pe timp de seara si a mers totul foarte bine, insa a doua zi nu a mai mers… Nu stiu de ce pe zi, nu merge deloc. Nu se incarca. Orice alt site merge perfecf si pe zi si pe noapte, deci nu e internetul. Pentru cei cu android ,aplicatia Tvstreams din play store merge bine ,incarca programe de pe 5 site-uri deodata,cele care nu mai merg sunt inlocuite de administratori fac alti munca asta ,nu tu. Va recomand sa stati la distanta mare de serviciile oferite de tvandroid aka tvsopcast. Ba ca paypal a blocat banii ba ca serverul nu a inregistrat plata etc Serviciul de asistenta pe chat e nul adica nu e nimeni online cu care sa vorbesti sau daca ai norocul sa dai de cineva iti raspunde cu o greata si o aroganta parca a inventat roata.

    Iar la ticket iti raspunde dupa o saptamana. Asta in cel mai bun caz si nici atunci nu esti sigur ca te rezolva. Salut, tocmai am dat de o persoana care mia propus telecomanda aia de la amazon cu smart tv, am cumparat telecomanda, si smart tv merg toate canalele romanesti. Persoana mia dat adresa de email si o parola cu care pot sa accesez la smart tv. Banii inca nu iam platit si canalele merg, am decis sa schimb parola: Credeti ca dacanu platesc voi fi blocat sau cum? Nu ma cunosc mult in asa ceva.

    Description

    Problema este la playlistul. AXN http: Acasa Tv HD http: Alfa Omega http: Antena 1 HD http: Antena 3 HD http: B1 TV http: DIGI 24 http: Dolce Sport 6 http: Etno Tv http: Hit Music Channel http: Look Plus http: MegaMax-HD http: Nat Geo Wild http: Neptun http: Noe http: Prima Love http: Realitatea Tv http: Romania Tv http: TV Kino http: Taraf Tv http: Trinitas http: Am reusit azi sa ii dau de cap la iptv cu instalarea, plata … apoi la url am folosit acesta: As dori un singur url care sa aiba mai multe programe.

    Pe ce am pus eu sunt 61 de canale. Va multumesc anticipat. Acesta este disponibil aici. Le-am trimis mail legat de acest aspect si…. Parte din raspuns pe site: Raspuns pe site: Toate acestea sunt incluse in abonamentele deja mentionate pe site si nu trebuie sa platiti nimic in plus — FALS — Nu au asa ceva. Ne puteti contacta pe adresa billing tvflix. Pagina goala. Asa ca, sa nu faceti greseala mea de a va abona la TVFlix. Posturile merg 1 zi in ziua in care te abonezi si apoi nu.

    Mentenanta permanenta. Indiferent ce postaci de la TxFlix sunt pe aici si spun cat de minunat este acest site — Nu va lasati pacaliti. Problema e ca am incercat aici sa citesc mai multe comment-uri sa inteleg cum se face dar nefiind intr-o ordine, ma pierd in pasi. Deci este cineva disponibil care sa ma ajute prin email sau alta cale sa duc la sfarsit instalatul si adaugarea de canale hd si nu numai din Ro si nu numai?

    Sunt persoane care o fac dar au ajuns sa ceara tot mai multi bani iar din ce inteleg este gratis si poate fi facut de oricine daca este ajutat cu pasii. Multumesc anticipat si numai bine. De asemeni nu uita ca fire stick-ul functioneaza wifi. Incearca sa-ti updatezi aplicatia de pe fire stick, ar putea fi si asta o cauza.

    Mai mult de atat nu stiu dar cel care ti-a zis ca s-ar putea sa fie stickul tau s-ar putea sa aiba dreptate…. Mai mult nu stiu, scuze! Am instalat pe fire TV stick , iptv! Cineva care se ocupa in domeniu a incarcat programele , platesc ptr ele. Pe langa numeroasele programe primite , am avut ocazia sa primesc si filme doar ca nu mi se deschid. Am contactat persoana care se ocupa cu iptv , dar sustine ca problema este de la stick meu.

    A intampinat cineva acceasi problema? Cum sa procedez sa vad? Dau pe play si … nimic. Spune ca problema nu este la ceilalti abonati pe motiv ca majoritatea au box cumparat de la ei. Sustine ca fire TV stick nu este facut ptr iptv , ca nu ar avea soft ptr iptv. Canalele merg destul de ok , wifi la mine este de MB ,. Aceasta e vrajeala ieftina. Incearca sa iti vanda chinezaria — boxul- lui , eventual codat sa nu il mai poti folosi cu alti provideri.

    Mie imi functioneaza. Lasa o adresa de contact sa vedem ce se poate face. Sincer aceasta tehnologie daca pot spune ass mA depaseste. MA repet , el trimite o grila de programe romanesti de ex , dar pe langa pachetul de programe TV ,in HD mai primesc o grila cu filme recente aparute la cinema , acelea nu mi se deschid , le pot vedea online , nu este o problema. Ceea ce doresc sa stiu ptr ca de cateva zile nu Aud decat negativitate de acest stick din partea acestui domn este daca intr-adevar acest stick este problema.

    Deja mA ameninta ca daca mai vin cu o problema imi trimite banii inapoi si sa plec de la el , ptr ca stick ar fii problema , ca apoi sa imi spuna ca poti cumpara box de la noi.

    MA face sa cred ca unele probleme se cauZeaza fortandu-mA sa cumpar acel box. Canale Gratuite pe Android. Buna cine are o adresa url de logare pt iptv samsung am pus lista de redare dar am nevoie si de adresa. Buna dimineata. Am experimentat se doar 3 zile tehnologoa asta iptv pe un smart tv Samsung. Am gasit Italia, Sua si Uk, precum si tari nordice. Problema e ca aproape toate functioneaza cu intreruperi… Merg 12 sec apoi fac bufferi g si se reincarca. Pe vlc toate merg fara probleme. Pb wifi nu este deoarece modemul e in spatele televizorului si am testat viteza si altele….

    Mentionez ca pe listele astea sunt un coada programe ce merg fara probleme dar programe neinteresante… Problema e in liste sau in aplicatie? Ce ma sfatuiti sa fac? Imi poate da cineva ce foloseste ottp player pe un smart tv Samsung, o lista m3u actuala ce merge fara probleme ca sa pot testa? Am vazut in smarthubul tv ca mai am o aplicatie iptv… O sa testez si pe aceea…. Multumesc frumos! Simona ce lista folosesti ptr iptv? Ai cumparat acea lista? Daca da atunci trebuie sa vb cu cel care ti-a vandut-o. Daca nu, atunci iti recomand o lista platit si iti garantez ca nu vei avea probleme.

    Daca nu stii de unde sa iei o lista spune-mi ai rezolvam.

    Ultimele articole

    Va multumesc. O puteti instala si pe LG ,Samsung https: Pai ai incercat sa instalezi aplicatia pentru IPTV? Din interiorul aplicatiei pentru vizualizarea IPTV vei vedea mac-ul tau. Ptr samsung este aplicatia: Eu folosesti aceiasi aplicatia si am o lista iptv de la vineva la 12 euro foarte stabila si cu toate canale din Romania. Sd hd full hd 4k. Salutare, eu am serviciu de la o firma de Iptv , cu 9 euro pe luna am cam de canale TV Romania dintre care am 60 de canale Full HD si mai primesc si filme si seriale subtitrate in limba Romana.

    Am smart tv samsung, dar nu gasesc niciuna din aplicatiile din prezentare. Ce ar trebui sa fac? Cum le-as putea instala? Va rog ajutati-ma!!! Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Yamasha October 1, Alexandra January 6, Stefan February 1, Buna Alexandra. E de la el … cu asta ma ocup. Dorin March 26, Simion November 7, Vasile November 3, Yamasha November 8, Problema este de la conexiunea de internet.

    Yamasha December 29, Cristi November 12, Nicu January 22, Probabil ar fi ine sa spuneti ca trebuie sa platiti pentru acest addn IPTV. Yamasha January 22, Yamasha January 26, Sera February 12, Daniel February 25, Cum pot avea o lista cu programe romanesti pentru smart iptv.? MIL June 7, Cat platesti pe luna? Yamasha February 28, DORU March 4, FlaviuS April 23, Da eu o pot confirma merge dar nu sunt programe HD. Vali August 29, Milan June 7, Salut, de unde ai luat aceasta lista? Maxdj November 12, Hahaha bine zis…si gratis si sa mearga e prea mult?

    Buna ai putea spune daca functioneaza pe LG Woebos 2. Mihail March 9, Salut cum por prinde programe ro cu Kofi? Marian September 5, Adrian June 22, Alexandra da-mi si mie lista te rog. Daniel March 27, Marius April 8, Cioco August 23, Ia lista care s-a adaugat mai sus…unele programe merg de ex cele cu ip scurt. Roxanaalexandrarus April 27, Emilia April 29, Dumitru Dan May 1, Mindreanu May 6, Cu stima, Mindreanu. Mihai May 9, Salut,eu platesc abonament lunar la iptv 10 euro,la dv am citit ca 5 euro,de ce oare? Virgil Maxim May 13, Cum ai instalat vadlive pe stickul de la amazon?

    Poti sa imi dai mai multe detalii? Aider Geafer May 22, Florin Constantinescu July 5, Georgiana August 6, Vali…ne dai mai multe detalii te rog? Alexxx September 28, Imi poti da si mie lista? Ca ma tot chinui dar nu merge. Flavius Staicu December 7, Dino August 20, Adrian September 29, Petru October 4, Rares Stir October 6, Sal ma intrereseaza si pe mine televiziunea pe care o ai si tu.

    Mauro October 17, Costin Dumitrescu January 4, Dany January 9, Cristi October 20, Max October 20, Mauro October 20, Simion October 20, Mersi , Jimmy. Cristi zi-mi mac-ul de la app si iti bag eu una care are si digi. Cristi October 25, Rusu December 11, Alexandru Demian December 11, Maxdj December 11, Andreea November 7, Frank November 8, Gabriel Mocriciuc November 8, Petru December 7, Am si eu programa Smart iptv am si Mac da nu pot adauga canale, ma poate ajuta cineva?

    Deac larisa January 9, Mihaela November 28, Adrian January 9, Sonia Calian December 19, Se plateste lunar abonament? Alex December 24, George sanda December 27, Ce aplicatie ai pe fire stick. Si ce lista de. Frank December 27, Vio January 4, Romeo January 7, Claudio January 12, Giony January 12, Roman January 26, Gheorghe iungling February 5, Adrian March 11, Maria March 24, Pe stick nu gasesc lista de canale. Ce trebuie sa fac? Daniel March 28, Mihaela Chariton April 1, A si mai ai nevoie de o adresa m3u valid Uite un tutorial cum sa faci un download perfect player!!!