Uncategorized

Mac os draaien op pc

CrossOver Mac

Je kunt Windows aanschaffen op Microsoft. Installeer programma's voor Windows. Nu kun je alle programma's installeren die geschikt zijn voor Windows, inclusief. Dubbelklik op de bestanden om ze te openen. Methode 2. Download virtualisatiesoftware voor je Mac.

Mac Os x Virtueel Draaien WPU

Ga naar download. Probeer een gratis demoversie van een van deze programma's als je niet zeker weet waar je voorkeur naar uitgaat. Installeer de gewenste Windows-programma's vanaf het internet of vanaf de installatieschijf. Je kunt nu ook. Methode 3. Ga naar winebottler. Klik op het WineBottler-programma om de download te starten.

Windows draaien op je Mac

Je kunt kiezen tussen twee versies: De eerste optie bevat de nieuwste updates en is meestal de beste keuze. Sleep de programma's Wine en WineBottler naar de map Programma's. Wine is het emulatieprogramma open source.


  • free sms bomber for mac?
  • disassemble mac mini late 2009!
  • mount smb command line mac;
  • Install Windows on your Mac with Boot Camp.
  • microsoft office 2010 for mac product key generator!

Het installeren van Windows is hierdoor niet nodig. Vanuit hier heb je toegang tot tientallen Windows-programma's. Het eerste wat je moet doen is Windows installeren vanuit deze lijst. Dubbelklik op het pictogram van Windows na de installatie. Als het goed is opent Windows nu op het besturingssysteem van je Mac.

Let op: Het kan een stuk trager aanvoelen dan programma's die geschikt zijn voor Mac. Download een Windows-programma met een. Ga terug naar WineBottler. Open het.

Exe bestanden openen op een Mac - wikiHow

Tips Als je bovenstaande stappen niet wilt doorlopen kun je op internet zoeken of er voor het gewenste programma alternatieven bestaan die wel geschikt zijn voor Mac. Waarschuwingen Als je Windows draait op een Mac loop je net zoveel kans op een virus als bij een pc. Installeer dus antimalwaresoftware op het Windows-gedeelte van je computer. Gerelateerde artikelen. Dat kan met Andy OS. Hiermee emuleer je de Android-ervaring op je desktop. In tegenstelling tot BlueStacks , wat slechts een launcher voor Android apps is, krijg je met Andy OS tot het volledige besturingssysteem van Google.

Je kunt echter veel meer met Andy OS dan alleen apps draaien: Andy OS is ook perfect voor mobiel gamen, omdat je je telefoon of tablet als controller gebruikt voor de desktop emulator. Dit is handig voor bepaalde actiespellen of racespellen. Jammer genoeg is het nieuwste OS KitKat 4. Andy OS is niet zo eenvoudig als BlueStacks. Je bent iets langer bezig met het installeren, maar los van dat is het nog steeds erg simpel.

1. Find out if your Mac supports Windows 10

Andy OS draait via de VirtualBox virtual machine, die wordt meegeleverd bij het installatieprogramma. Wij liepen af en toe tegen wat kleine storingen aan tijdens het gebruiken van Andy OS, maar over het algemeen werkt de app erg soepel. Andy OS is zeer geschikt voor zogenaamde "power users" omdat je het op vele manieren kunt aanpassen.

Zo kun je bijvoorbeeld meer RAM toebedelen zodat het programma sneller is. Ook is het mogelijk het besturingssysteem zelf te rooten en op die manier aan te passen.


  • formatteren externe harde schijf op mac.
  • how to open hidden files on mac.
  • Gratis Driver?

Daarnaast kun je ook custom ROMS installeren of een andere launcher gebruiken. Als je alleen maar casual games wilt spelen of simpele apps wilt gebruiken, dan is BlueStacks waarschijnlijk geschikter voor jou. Daarnaast biedt het gebruikers onbeperkte opslagcapaciteit, PC-compatibiliteit en de vrijheid om de populairste mobiele spellen op een PC te spelen.