Uncategorized

Thunderbolt display mac mini and macbook

Federico Viticci.

2 Answers from the Community

Federico is the founder and Editor-in-Chief of MacStories, where he writes about Apple with a focus on apps, developers, and iOS productivity. He founded MacStories in April and has been writing about Apple since.

Federico is also the co-host of AppStories , a weekly podcast exploring the world of apps. Sign Up.


  1. mac plushglass price in india.
  2. education discount on mac computers.
  3. Apple Thunderbolt Display - Wikipedia?
  4. mac os x customize finder?

Unlock MacStories Extras Club MacStories offers exclusive access to extra MacStories content , delivered every week; it's also a way to support us directly. A Club MacStories membership includes: MacStories Weekly newsletter, delivered every week on Friday with app collections, tips, iOS workflows, and more; Monthly Log newsletter, delivered once every month with behind-the-scenes stories, app notes, personal journals, and more; Access to occasional giveaways, discounts, and free downloads.

Use external monitors with your Mac

Of Apple simpelweg een afbeelding gemaakt heeft of dat dit daadwerkelijk het onaangekondigde scherm is, is lastig te bevestigen, al is de keuze wel opmerkelijk. Het laatste computerscherm dat Apple zelf uitbracht was het Thunderbolt Display, maar in liet het bedrijf weten te stoppen met het maken van deze monitors.

In plaats daarvan verwees het bedrijf klanten naar derden en begon het de verkoop van LG-schermen in de Apple Store. Dit leverde zoveel kritiek op van Apple-gebruikers dat het bedrijf een jaar later alweer op de beslissing terugkwam.

Will this work with a new Mac Mini and Apple Thunderbolt displays?

In die aankondiging liet Apple weten al te werken aan een nieuwe Mac Pro met een bijbehorend scherm. De Mac Pro verschijnt in , dus ligt het voor de hand dat ook dit scherm volgend jaar in de winkels ligt. Tot nu toe hebben we nog niet veel gehoord over de kenmerken en specificaties van dit display, dus de afbeelding van vandaag is een welkome hint. Tot nu toe hebben we nog niet veel gehoord over de kenmerken en specificaties van dit display, dus de afbeelding van vandaag is een welkome hint.

Mac Setups: Mac Mini with Dual 27″ Thunderbolt Displays

Het is niet de eerste keer dat Apple in de handleiding van een Apple-product informatie deelt over toekomstige producten. Zo stond de draadloze oplader AirPower vermeld in het boekje van de iPhone XS , wat doet vermoeden dat Apple de lader ondanks alle problemen nog niet heeft geannuleerd.


  • hebrew font for mac free.
  • mac and devin go to highschool trailer legendado.
  • hd video repair utility crack mac.
  • How to Use a Laptop as a Monitor for a Mac Mini | agfox.com;
  • pc virtualization software for mac.
  • Lees ook: Twee aanwijzingen dat Apple AirPower nog niet heeft afgeschreven. Aanbiedingen Vergelijk nu iPhone XR nieuw. Nieuws Door Lars Paymans op 5 november 8.