Uncategorized

Digitaal boek lezen op mac

Tegenover wereldwijd actieve concurrenten besloten de […]. Wij gebruiken uitsluitend cookies om de inhoud van de website van ons merk correct weer te geven en het gebruik van onze website te analyseren.

Door in het vervolg gebruik te maken van onze website geeft u uw toestemming voor het gebruik van cookies. Reeds ingeschreven? Log hier in met uw boekhandel login voor Webreader en begin direct met het lezen.

Safari pushberichten

You seem to be visting us from the UK, where a special tolino website exists. Zum Inhalt. Ontdek de tolino shine 3. Ontdek nu de tolino vision 4HD E-reader.

Help video Hoe lees ik een ebook op mijn Windows PC en eReader?

Welke tolino sluit het best aan bij uw behoeften? Zo koop of leen je eenvoudig al je favoriete verhalen. De interface van Adobe Digital Editions zit prima in elkaar; je vindt makkelijk de weg door de menu's. Het ondersteunt echter slechts 2 bestandsformaten: Heb jij dus literatuur die in een ander formaat staat, dan dien je deze eerst te converteren met Hamster Free eBook Converter. Voor het ordenen en geordend houden van je elektronische bibliotheek is Adobe Digital Editions een prima programma.

In combinatie met bovengenoemde converter staat niks jou meer in de weg om een prachtige digitale boekenverzameling op te bouwen. Het is een kutprogramma!!!!!.

3 februari 2015

Het breekt om de haverklap af. Heb er honderden boeken in staan. Een speciaal boek zoeken kost veel tijd. Werkt perfect. Alleen jammer dat het geen zoekfunctie heeft. Compleet waardeloos en nul klantenservice. Vreselijk, het is godsonmogelijk om ADE zover te krijgen om geleende ebooks van de bieb te d ownloaden.

Gratis online denkspellen

Bieb verwijst door naar Adobe. Adobe reageert gewoonweg niet. Hun forum staat bol van vergelijkbare foutmeldingen. Een slechter klantenservice is niet denkbaar. Met deze nieuwe functie, wanneer een consument vervult een boek op het ene apparaat, het boek zal worden automatisch gedownload naar alle andere apparaten die behoren tot deze consument geactiveerd met dezelfde gebruikers-ID.

Recensies Reviewbeleid. Wordt geladen Security bug fixes. Details bekijken.

Kies je regio

Markeren als ongepast. Website bezoeken. Adobe Meer zien. Adobe Acrobat Reader. Download de PDF-app waar miljoenen gebruikers overal ter wereld op vertrouwen.


  • road trip effect pro mac.
  • mac os x search network printers.
  • test drive unlimited for mac download.
  • tolino shine 3.
  • convertir videos a wmv en mac;

Adobe Lightroom CC. Craft en delen van professionele kwaliteit foto's, met de magie van Adobe. Meer zien. ReadEra - epub, pdf, docx ebook reader.