Uncategorized

Saratele cu mac si susan

Nu am gasit niciunde fara grasimi si nu am nici faina de konjac si nici tarate de psyllium. Scuze ca iti scriu ca Anonim dar nu ma lasa sa postez decat asa! Diana ma numesc. Hi Diana! Daca nu ai aceste ingrediente nu le pui ,insa aluatul o sa aiba o textura putin diferita: Modul de preparare: Sper sa le incerci si tu , pofta buna! Posted by Oana Camacho at Anonim 21 februarie , Oana Camacho 23 februarie , Prajitura cu cafea.

Mini ecler. Mini amandina. Mini tarte. Mini Ness.

Mini fructe de padure. Mini Mango. Mini mar. Mini vanilie si ciocolata. Mini alba ca zapada. Mini pateuri branza dulce. Mini pateuri branza sarata. Mini pateuri cu ciuperci.

Faceți căutări pe acest blog

Mini pateuri cu vanilie. Mini pateuri cu ciocolata. Buseuri cu branza. Foietaj cu cascaval. Patiserie la bucata. Strudel mar. Strudel branza dulce si stafide. Dobrogeana cu branza.

Placinta branza dulce si stafide. Placinta branza sarata. Tarta vanilie si fructe. Quiche spanac si broccoli. Covrigi cu branza din foietaj. Mar in foietaj. Linter cu gem. Placinta aluat fraged cu mar. Placinta aluat fraged cu branza dulce. Produse de post. Buseuri cu nuca. Strudel cu mar. Am incercat si langosi cu branza nu au durat 30 min pe farfurie ca au si disparut toti iar placinta de branza cu aluat de foietaj nu mai zis nimic,o mare bunatate,am profitat de reteta de aluat si am facut si un cremes delicios.

Persoane interesate

Urmatoare reteta: Domna Laura,atat m-am tot invartit pe langa saratelele astea de cate ori citeam vreo reteta sau intram sa fac vreuna ca am incercat destule de aici si toate cu succes: De data asta am un gand mare: Va multumesc anticipat , o zi buna. Fara nicio problema poti sa le faci de joi pentru sambata, vor fi inca si mai fragede. Se vor pastra foarte bine, poti sa le pui pur si simplu in cutii de carton sau in pungi de hartie.

Spor la treaba si te astept cu impresii! Doamna Laura, Va multumesc din suflet pentru retetele postate , am o mica problema: Cu respect, Emilia. Violeta, nu stiu ce sa zic, hai ca untul sau ntura se inlocuiesc cu margarina, dar iaurtul? S-ar putea inlocui si el cu lapte de soia si eventual sa se adauge linguri de zeama de lamaie, pentru aciditate. Merita incercat, sunt chiar curioasa cum ar iesi. Sunteti sursa de inspiratie pentru multa lume. Va felicit!!!

caiet cu retete: Paine cu fulgi de ovaz si seminte

Eu sunt o incepatoare care iubeste gatitul si arta fotografica. Cele doua pasiuni se imbina perfect in site-ul meu unde de curand am postat o reteta inspirata de pe site-ul dv. Multumesc tare mult pentru reteta,le-am facut si eu ieri si au iesit foartebune. Te apreciez pentru tot ceea ce faci. Voi mai incerca si alte retete ,cred ca urmeaza fursecurile fine cu nuci.

Multumesc Laura pentru indicatii, le-am facut si eu sambata, au iesit super delicioase si au fost apreciate de toata lumea … prin urmare data viitoare trebuie sa fac portie dubla: Ma bucur mult de tot, sa va fie de bine si voua si celei mici: Eu am o reteta cu branza in aluat, dar o folosesc mai ales atunci cand fac covrigei. Buna Laura si felicitari pentru retele minunate cu care ne faci pofta. Nu, Iulia, am frecat drojdia proaspata cu zaharul pana a devenit lichida se lichefiaza cand da de zahar si am adaugat acest lichid peste restul ingredientelor.


  • sync mac contacts with iphone mavericks;
  • Comentarii.
  • apple mac mini 1.4 ghz;
  • Saratele si covrigei | Holidays | Pinterest | Savoury dishes, Food and Snacks.
  • mac computer repair los angeles.
  • mac os x rsync exclude.
  • i mac games free download;

In acest aluat nu se pune lapte si nici apa, se framanta cu iaurt. Nici nu trebuie sa fie prea dospit, nu urmarim sa fie pufoase saratelele: In general, ceea ce ai invatat de la mama se aplica cu succes, acesta e doar un caz particular. Aceasta reteta este cu drojdie. Nu contest ca nu vor fi fiind altele, fara drojdie, bune si acelea. Eu prefer intotdeauna sa folosesc drojdia, care e o materie vie, decat praful de copt care e un produs chimic. Se poate, numai ca nu are rost. Punand smantana in loc de iaurt nu vei face decat sa cresti aportul de grasime din aluat, care deja este destul de gras.

Nu vei obtine nimic mai bun, nici textura, nici gust. Din nou vesnica problema: T pup. Daca nu scrie nimic de oua, inseamna ca nu se pun: Ai nevoie de ou doar ca sa le ungi pe deasupra. Le-am facut si eu azi!! Au iesit excelente!!

Budinca de macaroane

De mult cautam aceasta reteta insa nu am gasit decat retete cu branza in aluat sau fara drojdie…am incercat retete din alea dar nu m-au incantat!! Insa astea facute dupa reteta dvs sunt exact ce vroiam si ce mancam in copilarie acasa la bunica mea!! Multumesc pt reteta si pt ca am redescoperit gustul copilariei: Le-am facut azi, nu ma satur, mi-e ca ma fac cat casa, as manca continuu…. Ildi draga, nu am numarat saratelele. Cand am scris 12 portii, m-am gandit ca sunt suficiente ca sa le asezi, ca aperitiv, pe o masa de 12 persoane, care sa le guste inaintea felurilor principale, nu sa se sature cu saratele.

Cam de grame rezulta. Flicitari laura! Saratelele se topesc in gura, au un gust si o textura rafinata. Merita sa le incercati si o sa vedeti ca are Laura dreptate, nu te cam poti lasa de ele. Exact pe gustul meu si sigur si al sotului care nu este inca acasa. A doua tava este in cuptor. Pacat ca nu gasesc untura sau osanza unde locuim si treb sa ma multumesc doar cu uitatul la multe din retele pe care le-am memorat: Arata grozav de bine!

Rontaieli / Snacks

Asi dori sa te intreb Laura, daca nu am untura pot folosi numai unt? Aici la noi nu vad untura in supermarket-uri. Abia astept sa le incerc! Multumesc si eu ca toti ceilalti pentru reteta si astept in continuare si alte noutati delicioase de la tine. Spor la treaba si toate cele bune: Depinde unde locuiesti…. Cornelia, se poate si numai cu unt, unmele fete le-au facut asa sau cu margarina. Ies foarte bine oricum. Consistenta e usor mai placuta daca folosesti si untura, dar, fara grija, si cu unt vor fi foarte bune.

Sunt usor de preparat dar ,cred ca sunt si tare gustoase!!!!! Las dieta pe altadata? De data asta cred ca DA!! Gata, le-am terminat!